Club Nautique Creusotin installeert ultramodulair EasyFloat ponton

Er waren 32 EasyFloat stukken aanlegsteiger nodig om deze uitdaging waar te maken.

Begin mei ging het team van Dock Marine naar Le Creusot (Frankrijk) om een ultramodulair EasyFloat ponton te installeren. Maar dit ponton is niet zomaar een basisconfiguratie.

EEN PONTON VOOR EEN STAD

De modulariteit van het systeem EasyFloat was essentieel. De klant, Club Nautique Creusotin werd voor het project financieel gesteund door het Syndicat Intercommunal d’Aménagement de la Base Nautique et de Plein Air Le Creusot-Torcy met als argument dat zij dit ponton EasyFloat gemakkelijk kunnen gebruiken voor verschillende sportwedstrijden. Er zijn al verschillende roeiwedstrijden aangekondigd, maar ook een triatlon.

EEN PLATFORM, MET HONDERDEN MOGELIJKHEDEN

In totaal waren 32 stukken EasyFloat van 1,2m x 4,2m nodig om dit project uit te voeren. De basisinstallatie is 16,80 m lang en 4,80 m breed. Het voordeel van dit platform is dat het makkelijk het gewicht van mensen en honden kan dragen! (zie foto)

INSPANNINGEN WORDEN BELOOND

Al deze inspanningen voor het ontwerp, de installatie en de ondersteuning hebben hun vruchten afgeworpen.

"Onze betrokkenheid was even groot als die van u en uw bedrijf

[...]een kwaliteitsvol bedrijf, zowel professioneel als relationeel

Eric Jannot "

EEN PROJECT, EEN VERHAAL

Dagelijks ontvangen wij aanvragen voor unieke projecten. Bij elke installatie is er een verhaal waaruit we kunnen leren en onze diensten blijven verbeteren. We staan altijd klaar om over uw ideeën te praten. Tot binnenkort.

Mediatheek